|
درخواست کمک برای مدار عملی با ماژول Srf-02
|
|
ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
درخواست کمک برای مدار عملی با ماژول Srf-02
باسلام با تشکر از مطلبی که در سایت برای ماژول srf02 قرار دادین لطفا یه مدار عملی ان را قرار دهید.که کدام پایه ماژول به کدام پایه میکرو وصل میشود.
|
|||
|
ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
RE: درخواست کمک برای مدار عملی با ماژول Srf-02
دوست من بستگی داره شما بخواین از کدوم حالت این ماژول استفاده کنید.
اتصالات که خیلی ساده و مشخص هستند. به طور کلی دو روش اتصال هست I2C و SPI بعد از انتخاب روش ارتباط شما باید پایه ها رو متصل کنید. یکی از پایه های ماژول هم با صفر و یک کردن، وضعیت SPI , I2C را مشخص می کرد. |
|||
|
ارسال: #3
|
|||
|
|||
(12-30-2011 07:39 AM)admin نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ممنون مهندس |
|||
|
|
ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
با سلام دوباره من اگر بخوام از روش uart استفاده کنم باید پایه مود را به زمین وصل کنم و دو پایه RXD وTXD را بطور مسقیم به میکرو وصل کنم یا باید اول به IC MAX232 وصل کنم و از MAX232 به میکرو؟
و برنامه زیر هم روی آی سی پروگرم کنم؟و کریستال هم باید 12MEG باشه؟ $regfile = "m8def.dat"
$crystal = 12000000 [/font] $baud = 9600 Config Lcdpin = Pin , Db4 = Portb.1 , Db5 = Portb.2 , Db6 = Portb.3 , Db7 = _ Portb.4 , E = Portb.0 , Rs = Portb.5 Config Lcd = 16 * 2 Dim A As Byte Dim B As Byte Dim C As Word Dim Cc As Single Enable Interrupts Cls Cursor Off Do Printbin 0 Waitms 50 Printbin 84 A = Waitkey() B = Waitkey() C = A * 256 C = C + B If C > 100 Then Cc = C / 100 Locate 2 , 1 : Lcd "Range2=" : Lcd Fusing(cc , "#.##") : Lcd "Meter " Locate 1 , 1 : Lcd "Range1=" : Lcd C : Lcd "Cm " Elseif C < 100 Then Cc = 0 Locate 2 , 1 : Lcd "Range2=" : Lcd Fusing(cc , "#.##") : Lcd "Meter " Locate 1 , 1 : Lcd "Range1=" : Lcd C : Lcd "Cm " End If Loop End [font=Arial] |
|||
جستجو
تقویم
راهنما